Wij zijn gespecialiseerd in Mutatie Sloop.

We hebben momenteel diverse klanten in de woningbouw. Hier voeren wij dagelijks klussen voor uit zoals de sloop van badkamers , toiletten , keuken , woonkamers.

 

Wat begon met een wekelijkse klus in de woningbouw sector is reeds uitgegroeid tot dagelijkse opdrachten en vaak ook meerdere opdrachten per dag. Wij streven dan ook naar het leveren van kwaliteit en werken alleen samen met mensen die dan ook echt ervaring hebben in mutatie sloop. Zoals we zelf altijd zeggen ( Slopen kan iedereen maar mutatie sloop is een vak apart).

 

Dagelijks krijgen wij aanvragen van nieuwe partijen om samen te werken.  Wij werken vrijwel door heel Nederland met hoofdzaak westen van Noord-Brabant , Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland.

 

Denk aan steden zoals Rotterdam, Den Haag , Goeree Overvlakkee, Roosendaal, Middelharnas, Zoetermeer, s'Gravenhage, Waddinxveen, Bergen op zoom.

Recent hebben wij projecten gehad in Dirksland en Hoogerheide voor mutatie sloop in complete wijken.

 

Wij Werken veel samen met een enkele bouwgroepen die tot  de grootste behoren van Nederland. Zie onze opdrachtgevers

 

Reeds zijn wij ook de samenwerking aangegaan met een ervaren bedrijf in zaag techniek en beton boringen wat leid tot grote successen aangezien wij hierdoor samen een sterk team vormen. 

 

Zo beginnen we reeds naam te krijgen en kunnen we elke klant tevreden houden

 

Heeft u dus sloopklussen of werkt u samen met een woningbouw vereniging en u bent op zoek naar ervaren mutatie slopers aarzel dan niet om contact op te nemen. Er zijn namelijk genoeg regio's in Nederland waar wij werkzaam zijn of werkzaam kunnen worden.

 

Natuurlijk niet onbelangrijk! Wij werken altijd met mensen die de Nederlandse taal machtig zijn omdat het vaak klussen bij mensen thuis zijn vinden wij ook dat onze werkkrachten degelijk moeten kunnen uitleggen wat er allemaal gaat gebeuren als de bewoners van een woning hierom vragen.