ONZE DIENSTEN

 
Hier onder vind u een kleine opsomming van ons aanbod en diensten. 
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
 

BOREN

Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij boren door alles soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen, en andere steenachtige materialen. Of het nu gaat om het boren van een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt- en bodemonderzoek, gaten t.b.v. chemische verankeringen, ventilatiegaten, of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap.
 

ZAGEN

Wij zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van deurraamsparingen, het loszagen van vloeren, balken, etc..., of het zagen van sparingen voor trapgaten, alles met de grootste mogelijke nauwkeurigheid.
Voor ieder zaagprobleem hebben wij de juiste oplossing. Wij kunnen zagen tot een diepte van 53cm zowel in de vloer als in de wand door beton, MBI, gasbeton, steen en asfalt.
​Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt.

​VERANKERINGEN

Onze diensten bestaan ook uit het boren en aanbrengen van verankeringen, zowel chemische als mechanische verankeringen. Deze kunnen worden geplaatst t.b.v. het plaatsen van prefab elementen, het aanbouwen van constructies aan bestaande gebouwen of kasconstructies, kolommen, hekwerken, machines etc. Daar hoort ook het boren en het verlijmen van draadeinden en stekken bij.

SLEUVEN ZAGEN

Wij kunnen stofvrij sleuvenzagen met goede stofzuiging en dozen boren t.b.v. leidingen inclusief uithakken en opruimen.
 

SLOPEN

Sloopwerkzaamheden zit ook in ons pakket, het vooraf aanbrengen van beschermende maatregelen en het geheel afvoeren per container die wij zelf voor u kunnen verzorgen. Of het nu gaat om het slopen van een toilet- of badruimte, vloeren, balkons, grote of kleine objecten, wij verzorgen het voor u zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

VERHUUR CONTAINERS

Heeft u een container nodig dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Ons assortiment bestaat uit containers voor ongesorteerd bouw- en sloopafval, schoon puin en hout. Wij zorgen dat de container op de gewenste plek komt en op uw verzoek wordt hij weer opgehaald.
 
 
 

BESTRATING

Ook voor bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime ervaring in bestratingen of het nu gaat over een oprit of het betegelen van uw tuin.